Aveţi încredere în inteligenţa şi creativitatea voastră ! Ceea ce realizaţi este o provocare atât pentru voi, cât şi pentru ceilalţi colegi ! Aşteptăm cu interes creaţiile ce poartă emblema Intel-teach !Cei mai activi o să o primească un premiu surpriză !Curaj, tenacitate şi creativitate !

Tiempo De Vals - Chayane


Doriţi să apreciaţi produsele realizate de colegii voştri ?O puteţi face completând pagina ,,Colegi de cinci stele'' ! Votaţi cu stele !

14.04.2011. Am o surpriză pentru echipa noastră ! Artistul fotograf Florin Cnejevici din Timişoara a fost impresionat de materialele realizate de voi. Ne dedică câteva fotografii cu imagini din pădurile Banatului ! Le puteţi vedea pe pagina principală.

11.o4.2011. Vă invit să vizionaţi blogul meu.Aştept comentariile voastre cu interes.http://artemis-valentinastupineanu.blogspot.com


20.04.2011. Cum vă simţiţi în vacanţă ?Sunt convinsă că vă este ,,dor'' de şcoală !Sărbători pline de lumină, bucurie şi căldură alături de cei dragi ! Paşte fericit !

Vacanţa este scurtă, dar minunată !Dacă aveţi frăţiori sau surioare ce adoră poveştile, urmăriţi rubrica poveşti.Am surprize plăcute pentru cei mai mici...poate şi pentru voi !